Interactieve
Kaart
Feestelijke opening OurDomain

Feestelijke opening OurDomain

Geplaatst: 07 juni 2018

Met een druk op de knop gaven Greystar, Blauwhoed, gemeente Amsterdam en Bouwcombinatie Holendrecht het symbolische startsein voor de bouw van Community Campus Amsterdam. Met een paar harde knallen en kleurrijke poederkanonnen viel een groot doek van het dak van de parkeergarage met daarop de impressie van de toekomstige gebouwen. Ook maakte eigenaar Greystar de nieuwe naam bekend waaronder zij de woningen in de markt gaat zetten: OurDomain Amsterdam South East. De verhuur start in Q1 2020.

Openbaar hoorcollege: Het AMC in zijn omgeving

Openbaar hoorcollege: Het AMC in zijn omgeving

Geplaatst: 07 mei 2018

Het voorterrein van het AMC ondergaat een metamorfose. Vorig jaar heeft het plan ‘AMC Health Park’ van Maarten van Tuijl, Tom Bergevoet en Maartje Nuij de prijsvraag gewonnen voor de vernieuwing van de entree en het voorterrein van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Tevens wordt dit jaar gestart met de bouw van de plannen in Amstel III. Een enorme transformatie voor het gebied. Op 30 mei worden de plannen door het AMC toegelicht tijdens een openbaar hoorcollege. 

Expositie ZO!ZijnWij in GLLRY ZOH

Geplaatst: 03 mei 2018

Op vrijdag 18 mei opent in GLLRY ZOH, de kunstgalerie van Zuid Oost Heesterveld, de nieuwe fototentoonstelling van ZO!ZijnWij. Speciaal voor deze expositie selecteerden vier jong-professionele fotografen hun meest sprekende portretten van mensen in de Bijlmer, die zij het afgelopen jaar tijdens het mastertraject van ZO!ZijnWij hebben gemaakt. Bij de opening vertellen de fotografen over hun inspiratie [...] Lees meer...

AT5 in gesprek met Ellen Nieuweboer

AT5 in gesprek met Ellen Nieuweboer

Geplaatst: 30 april 2018

Woningbouwprojecten in Zuidoost gaan duizenden studenten huisvesten. AT5 interviewde projectdirecteur Ellen Nieuweboer over de woningbouwontwikkelingen in Zuidoost.  

De eerste juiceshop in Zuidoost!

De eerste juiceshop in Zuidoost!

Geplaatst: 25 april 2018

Bettina en Cheryl uit Zuidoost openen binennkort een Caribische juiceshop. Ze hebben alles opzij gezet om hun droom te verwezenlijken: de eerste juiceshop is Zuidoost. ‘Het is toch zonde dat je helemaal de stad in moet als je naar een juiceshop wilt’, aldus Bettina. De meiden zijn net zo sprankelend als hun sappen. Met ingrediënten zoals sopropo, kokoswater, zoete aardappel, tajerblad, gember en madame Jeanette zorgen ze voor smaaksensaties. Lees meer...