Interactieve
Kaart

De eerste juiceshop in Zuidoost!

De eerste juiceshop in Zuidoost!

Bettina en Cheryl uit Zuidoost openen een Caribische juiceshop. Ze hebben alles opzij gezet om hun droom te verwezenlijken: de eerste juiceshop is Zuidoost. ‘Het is toch zonde dat je helemaal de stad in moet als je naar een juiceshop wilt’, aldus Bettina. De meiden zijn net zo sprankelend als hun sappen. Met ingrediënten zoals sopropo, kokoswater, zoete aardappel, tajerblad, gember en madame Jeanette zorgen ze voor smaaksensaties. De (h)eerlijke sapjes worden geperst zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen, toegevoegde suiker en conserveermiddelen. Ook serveren ze thee uit Suriname (lekker met Hibiscus, Moringa of Papaya), baksels bereid door thuiskoks (mjam bojo en bananenbrood) en chiapudding en overnight oats voor een stevig gezond ontbijt.

Een passie voor sappen én midden in de maatschappij, dat zijn zij: Juiciety. Juiciety heeft als missie om een nieuwe hangout in Zuidoost te worden. Een plek waar iedereen zich welkom voelt en geïnspireerd wordt hoe bewuster, gezonder en gelukkiger te leven. Verschillende zondagen word je getrakteerd op conscious community. Dit is een reeks met documentaires en talks waar je gevoed wordt met nieuwe inzichten rond voedsel en een gezonde en gelukkige lifestyle. Iedereen is welkom.

Bettina over Zuidoost: “Dit is mijn community. Ik heb hier alles meegemaakt van verloedering tot het opbloeien. Wat er altijd is, is het thuisgevoel. De gezelligheid. Het leven speelt zich hier af op straat, dat is heel Caribisch”. Het is dan ook een bewuste keuze om hun juiceshop in Zuidoost op te zetten; de plek waar zij zich thuisvoelen.

Juiciety biedt ook catering en workshops aan. Wil je een leuk spicy uitje? Leer hoe je zelf gezonde, lekkere sapjes bereid én experimenteer zelf met een eigen sapje van groente, fruit en kokoswater.

Opening: coming soon!
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden: Ma- vrij 8:00-16:00, Zat 9:00-16:00 
Adres: Heesterveld 117

Deze ondernemers worden gekickstart door Mama Louise. Mama Louise staat voor échte mensen, échte straten. Elke buurt herbergt ambachten, onzichtbare ondernemers en start-ups. Mama Louise speurt dit lokale potentieel op en zorgt ervoor dat het zich kan manifesteren in de straat. Zo wordt de straat écht, lokaal en inclusief. Mama Louise speurt onzichtbare ondernemers op, geeft ze een plek in de straat en helpt ze te schitteren. Zij staat voor echte mensen, echte straten! Het initiatief wordt mogelijk gemaakt door Ymere. Ymere investeert in de H-Buurt.

Ben jij ook een startende ondernemer of loop jij met een fantastisch ondernemingsplan op zak: neem contact om met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.