Interactieve
Kaart

Gebouweigenaar? Creëer waarde uit onbenutte parkeerplaatsen!

Gebouweigenaar? Creëer waarde uit onbenutte parkeerplaatsen!

Parkeren is in veel steden een probleem. De parkeerdruk is hoog en het aanbod laag. Zo ook in Amstel 3, waar straat-parkeerplekken schaars zijn en waar extra druk wordt gecreëerd door de komst van nieuwe woningen. Ondertussen hebben veel kantoorpanden onbenutte parkeerplekken. Deze parkeerplekken staan buiten kantooruren leeg of kunnen beter worden benut.

ParkBee heeft slimme technologie ontwikkeld waardoor de slagbomen van deze private parkeergarages kunnen worden geopend met behulp van de Parkmobile en Park-line app.

De propositie van ParkBee is zeer aantrekkelijk voor vastgoedpartijen. Zij hoeven geen voorinvestering te doen - ParkBee verzorgt de installatie, marketing, 24/7 customer service en 24/7 technisch support. Eigenaren ontvangen maandelijks een deel van de inkomsten. De opbrengst van een ParkBee garage kan oplopen tot €250.000 per jaar, een mooi bedrag voor een voorheen lege garage. Het optimaliseren van ongebruikt vastgoed, bijdrage aan het milieu en extra inkomsten genereren staan hoog op de agenda van de vastgoedindustrie.

De parkeerlocatie ParkBee Hullenbergweg in Amstel 3 is al een succesvol onderdeel van het netwerk van meer dan 15 garages in Amsterdam. Meer weten? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ontmoet ons op de ZO!Meetup van 25 oktober.