Interactieve
Kaart

Soak urban wellness start in Amstel III

Nog geen half jaar geleden heeft Dagmar via Zo!City een oproep geplaatst waarin zij een (tijdelijk) kavel zocht voor haar pop-up wellness concept Soak urban wellness. Inmiddels is de locatie gevonden en de vergunning aangevraagd. Met een beetje geluk hebben we deze winter een wellness in Amstel III!

Soak urban wellness is een kleinschalige boutique-wellness, opgebouwd uit 8 verplaatsbare en hergebruikte zeecontainers. In tegenstelling tot de grote wellness centers, waar je vaak een hele dag verblijft met veel verschillende mensen, is Soak gericht op een quick boost voor vitaliteit, ontspanning en gezondheid in je eigen gereserveerde faciliteit. Je gebruikt een sauna privé; alleen of met bekenden. 

Amstel III is een weloverwogen keuze 
Door alle positieve reacties die de oproep via ZO!City opleverde vanuit Zuid Oost, heeft Dagmar geënthousiasmeerd om haar quick-boost wellness concept te starten op het terrein bij Brouwerij Kleiburg (naast de Ikea). Zowel de ligging in Amstel III als de versterkende werking met de brouwerij en de Proefzaak spraken haar aan. Maar niet alleen dat: de aanwezigheid van de verschillende hotels en vele kantoren in dit gebied zijn gunstig voor deze wellness. Veel organisaties investeren in vitaliteitsprogramma’s voor hun medewerkers waardoor Soak verwacht 100% toegevoegde waarde te kunnen bieden. 

Met een beetje geluk deze winter open
De afgelopen maanden is Dagmar met een team aan de slag gegaan met het ontwerp van de urban wellness, de uitwerking van het concept, de bouwfysische aspecten, de bouwkundige details enzovoorts. Begin augustus is de aanvraag voor de omgevingsvergunning verstuurd en naar verwachting wordt deze eind oktober verleend. In november kan Soak dan op de locatie aan de Hullenbergweg starten met de (af)bouw van de containers tot een innovatieve wellness. 

Met een beetje geluk kan Soak urban wellness in januari 2019 haar haar deuren openen! Dan kun je bij hen terecht voor een quick boost.

Volledige verzorging
Er is straks genoeg keuze om jouw quick boost in te vullen bij Soak. Zo kun je op het wellness pleinin twee uur helemaal tot jezelf komen. Hier vind je een Finse sauna, een hammam, voetbaden en douches, een relaxzone en zelfs een eigen tuin! Wie nog meer wil ontspannen kan terecht in één van de ruimtes met Full Spectrum Infrarood Cabines,onder andere voor de vermindering van stress en vermoeidheid en de verbetering van je gezondheid en weerstand. Om extra te ontstressen is er een (dry) float. De afwezigheid van zwaartekracht bij de (dry) float bevordert niet alleen lichamelijke ontspanning maar ook je mentale focus. Verder zijn er verschillende vormen van kleuren en licht therapievoor huidverbetering en gezonde uitstraling. Na een volledige boost is er de mogelijkheid om uit te rusten in de gezamenlijke lounge, deze is inclusief klein terras, met onder meer gezonde sapjes en smoothies.

Binnenkort is er meer informatie te vinden op de website van Soak urban wellness.