Interactieve
Kaart

Vanaf donderdag online: het nieuwe transformatieplatform van Amstel 3

Vanaf donderdag online: het nieuwe transformatieplatform van Amstel 3

Gebiedsontwikkeling alleen iets voor de gemeente en projectontwikkelaars? Niet meer! Vanaf nu laten we samen zien dat we er allemaal aan meewerken. Vanaf 15 november staat het platform zocity.transformcity.com online: het transformatie-platform voor Amstel III dat onze huidige website vervangt. Met dit platform laat jij jouw rol in de transformatie van de stad zien en zie je wat er allemaal gebeurt en gaat gebeuren. 

Amstel III in transformatie
De kantorenwijk Amstel III staat een flinke transformatie te wachten naar woon-werkgebied waarin 15.000 woningen gepland staan. ZO!City houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen en straks kun je op ieder moment een kijkje nemen.

Transformcity
Saskia Beer, oprichtster van ZO!City, heeft Transformcity ontwikkeld na haar ervaring in Amstel III. Haar bedrijf is gekozen voor het start-up in residence programma van de Gemeente Amsterdam. In opdracht van de Gemeente Amsterdam wordt Amstel III als één van de pilotgebieden aangedragen.

Nieuwe directeur
Aanstaande donderdag neemt Saskia Beer tevens definitief afscheid van ZO!City. Zij zal zich vanaf nu volledig richten op de groei van Transformcity in transformatiegebieden over de hele wereld. Zij draagt het stokje over aan Emilie Vlieger, initiatiefnemer van Meer Merwede in Utrecht en één van de gebiedsmanagers in Rijnhuizen, Nieuwegein. Samen met Violet Nijboer en Manou Roomer gaat Emilie aan de slag als communitymanager in Amstel 3 en aanjager van zocity.transformcity.com.

Emilie schreef een persoonlijke blog over haar rol bij ZO!City en waarom zij hier graag aan de slag gaat. Lees hem hier. 

Leave a comment

You are commenting as guest.