Interactieve
Kaart

Team & Organisatie

ZO!City richt zich op de ruimtelijke ontwikkeling op korte en lange termijn van het Amstel 3 gebied. Dit doen we niet alleen. De ZO!City community bestaat uit minstens een relevant contactpersoon bij alle vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, makelaars, bedrijven, organisaties en lokale initiatieven in Amstel 3 en daarnaast een grote groep betrokken buurtbewoners, studenten en actieve (sociale) ondernemers in Amsterdam Zuidoost.

Teamleden

Sinds 1 juni 2019 bestaat het team van ZO!City uit de volgende twee leden:

Emilie Vlieger

Emilie Vlieger

Directeur
 
Lara Simons

Lara Simons

Omgevingsmanager
Gebiedscommunicatie

Emilie Vlieger-Hoop: Emilie is locatiemarketeer en gebiedsontwikkelaar. Zij organiseert ontmoeting, onderzoekt al doende de identiteit van een plek en verandert al doende het imago. Samen met ondernemers, bewoners en andere vakgenoten ontwikkelt zij gebieden en gebouwen.

Lara Simons: Lara houdt zich als kwartiermaker al 10 jaar bezig met gebiedstransformaties. Ze is een echte verbinder en weet zich snel wegwijs te maken in nieuwe netwerken. Haar missie is mensen betrekken bij hun eigen omgeving: samen stad maken.

Bestuursleden

Sinds maart 2020 bestaat het bestuur van ZO!City uit de volgende drie leden:

Graziƫlla Hunsel Rivero

Graziƫlla Hunsel Rivero

Bestuurslid ZO!City
 
CEO ZOGrace Creative Agency
The first lady of jazz uit Amsterdam ZO
Journalist Bijlmer&Meer
Ebe Treffers

Ebe Treffers

 
Bestuurslid ZO!City
 
Adjunct Directeur Acquisitie en Transformatie Wonam
Bestuurslid Stichting Hondsrugpark
 
Saskia Beer

Saskia Beer

 
Bestuurslid ZO!City
 
Oprichter ZO!City/Glamourmanifest
Oprichter Transformcity

Graziella Hunsel Rivero: Graziella is een zeer bevolgen bewoner van de Bijlmer en de "First lady of Jazz van Zuidoost". Ze betrekt de bewoners van Zuidoost pro-actief bij de ontwikkelingen in de wijk. Ze brengt veel kennis en netwerk mee in het bestuur van ZO!City en zorgt daarme voor het versterken van de band tussen Amstel 3 en Zuidoost. 

Ebe Treffers: Ebe is adjunct directeur Acquisitie en Transformatie van Wonam. Hij staat bekend als een betrokken ontwikkelaar die waar mogelijk de verbinding zoekt met de verschillende partijen uit de wijk. Ebe is bestuurslid van Hondsrugpark en zijn droom voor Amstel 3 is dat het een wijk wordt die symbool staat voor de aantrekkingskracht die Zuidoost steeds meer krijgt op Amsterdammers en anderen.

Saskia Beer: Saskia is de initiatiefnemer van Glamourmanifest en de oprichter van ZO!City en Transformcity. Sinds 2016 is Saskia alleen nog als bestuurslid betrokken bij ZO!City. Zij zorgt voor de continuiteit van de stichting en met haar bevlogenheid en kennis over het gebied weet ze innovatie in gebiedsontwikkeling aan te jagen.